TUREN ER UDSOLGT


Program: (ret til ændringer forbeholdes)
Afgang torsdag d. 8. august ca. kl. 17 fra Viborg. Vi kører såkaldt non - stop i turistbus med toilet. Rygning forbudt i bussen. Opsamling ned gennem Jylland aftales senere. Sidste rejseinstruks udsendes senest 1.august.
Vi ankommer til Bornem tidlig fredag morgen. Resten af dagen til fri disposition.
Marchen starter fredag kl. 21, og skal være gennemført på 24 timer. Tidlig søndag d. 11. august køres hjemad med ophold i Kasterlee for morgenmad og en kort vandretur. ( PALM – søndag) Forventer at passere den danske grænse ca. kl. 21.00.
Forventet ankomst Viborg senest kl. 1 natten til mandag d. 12. august.Pris 1720 kr. hvoraf de 20 kr. udgør et års kontingent af Kjellerup Special. Har du i forvejen betalt kontingent til Kjellerup Special for 2019 er prisen 1700 kr.
Prisen inkluderer: Transport, indkvartering 2 nætter i sportshal, leje af feltseng, startgebyr, incl. medalje, IVV-stempel og diplom.
På alle rastepladser ved Dødsmarchen er der gratis fornødenheder i form af kiks, kage, frugt eller drik (te, kaffe, øl eller vand).
Der vil være en T-shirt til de deltagere der gennemfører de 100 km på Dødsmarchen. For hver 5 deltagere der er over 40 deltagere, refunderes der 50 kr. pr. deltager, dog max. 100 kr..
Gratis kaffe og kage i bussen. Morgenmad fredag og morgenmad søndag incl. startkort til vandretur.
Der kan ikke deltages i busturen uden medlemskab af Kjellerup Special.
SUPER rabat 75 kr.:
Alle der krydser Storebælt for at få forbindelse til vort påstigningssted modtager rabat på 75 kr.
Turister:
Man kan komme med på busturen som turist, hvis man var medlem af Kjellerup Special i 2018, eller tidligere har deltaget i busturen til Dødsmarchen. Prisen som turist er 1500 kr. under forudsætning af at der er betalt kontingent for 2019, ellers samme regler som for deltagere med startkort. NB. Der udleveres ikke T-shirt til turister.
Der er i år ingen arrangeret udflugt.
Tilmelding: Sendes til Leif Sloth, Teglgade 38 C, 8643 Ans By eller E-mail: leifsloth2@hotmail.com, med oplysninger om: navn, adresse, tlf., mail, fødselsdato og år, T-shirt størrelse, antal gennemførte Dødsmarcher
Betaling: Betal ved tilmelding til Nordea reg.nr. 2380, konto nr. 6261446586, mærket med dit Navn.