Kjellerup Special
Kjellerup Special er en vandreforening som går ekstrem lange vandreture som regel tager det meste af en hel dag, nogle gange 2 dage. For at blive medlem af Kjellerup Special's forening, KRÆVES det ifølge vores vedtægter at, man enten har deltaget på Kjellerup Special eller har været med på Forenings busturen til Dødsmarchen (Dodentocht) i Belgien.
Kjellerup Special
Kjellerup Specialjanuar 31, 2023 8:13am
Når vi går Lang Træningstur, er det kun bestyrelsen og til dels "rastepladschefen", der kender ruten, så det bliver spændende, hvor vi starter fra i år. Husk tilmelding senest den 6. februar, af hensyn til bestilling af varm mad.
Kjellerup Special
Kjellerup Specialjanuar 22, 2023 5:19pm
Så er det ved at være tiden, hvor vi igen skal være sammen en hel weekend. Vi starter fredag aften den 10. februar med generalforsamling, hvor i kommer med ris/ros og gode ideer til bestyrelsen, bagefter skal vi hygge et par timer, inden vi går til ro, så vi er friske lørdag morgen den 11. februar ha, ha😀, når bussen kører kl. 7.00 til lang træningstur, Frederik og Leif har lavet en tur på 46 km. Når vi kommer til Ans igen lørdag aften, og har fået et velfortjent bad, er det igen tid, til lidt godt at spise og hygge, inden dynen/soveposen kalder. Søndag morgen er der morgenmad, inden vi skilles efter en forhåbentlig hyggelig weekend. Husk tilmelding til lørdagsturen, da der kun er plads til 45 deltagere.
Kjellerup Special
Kjellerup Specialjanuar 16, 2023 9:13am
Hvis du nu har fortrudt, at du ikke blev tilmeldt busturen til Leipzig inden den 15. januar, får du en ny chance, der er stadig plads på turen og hotellet. Så du kan nu tilmelde dig indtil den 15. februar, med forbehold for, at der er stadig er plads, på den vandretur du vil gå. Der er her til morgen solgt ca. 1300 startkort siden 1. januar.😀
Kjellerup Special
Kjellerup Specialjanuar 10, 2023 5:56pm
Har du husket at tilmelde dig, til busturen til 7 Seen Wanderung i Leipzig, ellers er det lige op over, Leif skal tilmelde os, inden alle pladser på vandreturen bliver udsolgt.
Kjellerup Special
Kjellerup Specialjanuar 7, 2023 8:38am
Så er der kun en uge tilbage med tilmelding til vores bustur til 7 Seen Wanderung i bededagsferien, vi mangler endnu en håndfuld deltagere, for at bussen kører, så hvis du tænker, jeg går ikke så langt, og vil ikke optage pladsen, for en der vil gå langt, skal du ikke holde dig tilbage, der er rigelig med plads.
Der blev åbnet for tilmelding til turen 1. januar kl. 00.00, og der er begrænset plads på turene. W3 her var der 200 pladser, der er i dag 177 tilbage, W11 var der 300 pladser, der er 221 tilbage, W25 var der 100 pladser, der er 75 tilbage, W26 var der 100 pladser, der er 75 tilbage og W27 var der 200 pladser, der er 176 tilbage.
Kjellerup Special
Kjellerup Specialjanuar 2, 2023 4:21pm
Hanne og Lisbeth havde aftalt med Kjeld, Frederik og Leif, at de skulle mødes ude på turen lørdag på 7 Seen Wanderung, men de var et pænt stykke foran, så de måtte holde nogle lange pauser, inden de blev indhentet, vejret var dejligt, så det betød ikke så meget, men ca. 10 km. før mål lykkedes det. Vi gik ca. 14 km. langs med søerne i området, inden vi nåede mål, her fik pigerne et diplom og drengene fik også en velfortjent medalje for gennemført tur. Der skulle lige hygges lidt, inden vi gik de ca. 900 m. til stationen, for at tage toget tilbage til Leipzig.